Bliv instruktør

Motivationsgruppens instruktør har selv type 2-diabetes og er tovholder og igangsætter og tager initiativ i motivationsgruppen, når der laves fysisk aktivitet, sund mad og udveksles erfaringer omkring livet med diabetes. 

Instruktørerne har været på kursus i Diabetesforeningen, inden de kan starte en motivationsgruppe op.

Instruktørerne arbejder frivilligt, er med til at sætte rammerne og skabe grobund for aktiviteter og erfaringsudveksling blandt deltagerne. 

Instruktørkursus

Instruktørkurset er på 30 timer. Formålet med kurset er at give dig redskaber til at virke som tovholder og igangsætter af en motivationsgruppe. Du vil på kurset få redskaber til at kunne udføre fysik aktivitet og lave sund mad.

Du vil også blive introduceret til metoder til deltagerinvolvering, så erfaringer og oplevelser med livet med diabetes kommer i spil.

Det er dit ansvar at sikre, at gruppen laver faste aftaler om at motionere, lave sund mad sammen og udveksle erfaringer. 

Er du interesseret i at blive en af de mange frivillige, der hjælper andre på vej, så tilmeld dig som motivationsgruppeinstruktør.

Læs mere om instruktørkurset

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte motivationsgruppekonsulent Lene Jørgensen, på tlf. 63 12 90 24 eller e-mail: lj@diabetes.dk

Se motivationsgrupperne i hele landet