Diabetes-mailen

Alle lokalforeninger, grupper og netværk i Diabetesforeningen har en officiel diabetes-mailadresse. Mailadressen skal bruges i jeres arbejde, bl.a. når I skal kontakte medlemmer, kommunen, samarbejdspartnere m.fl., hvor det er vigtigt, at modtageren kan se, at Diabetesforeningen er afsender.

Fordelene ved at benytte diabetes-mailen er, at medlemmer, kommunen, hovedkontoret og andre har en direkte kanal til bestyrelsen, uanset hvem der sidder i den. Mailen er let at huske og mere troværdig end en personlig mailadresse. Desuden er den lettere at benytte i markedsføringsmateriale såsom årsprogrammer, annoncer, plakater osv. 

Udsendelse til mange

Ønsker I at udsende en mail til alle medlemmer i jeres kommune eller region, kan I benytte nyhedsmailudsendelsessystemet Apsis. Opstår der en situation, hvor I kun skal sende til en gruppe, skal I huske at benytte bcc-funktionen, som sikrer, at den enkelte modtager ikke kan se, hvem der ellers modtager mailen. Årsagen hertil er, at det enkelte medlem ikke må få adgang til alle de andre mailadresser.

Brugervejledning

I bør tjekke mailen mindst én gang om ugen. Ønsker I ikke at tjekke flere forskellige mailadresser, kan diabetes-mailen viderestilles til en privat mailadresse (se brugervejledningen).

Det anbefales dog stadig, at I svarer fra diabetes-mailen, da det folk forventer svar fra den mail, som man har skrevet til.

Hent brugervejledningen til webmailen